• 1
    • بازدید: 346
      تاریخچه سوهان قم

      تاریخچه سوهان قم

      قدمت پخت سوهان به زمان قاجار بازمی‌گردد. زمانی که ساخت صحن مطهر حضرت معصومه (س) به پایان رسیده بود در مراسم افتتاحیه فردی به نام ملاابراهیم شماعی، غذای جدیدی تهیه کرده بود که در آن زمان حلوا نام داشت اما با حلوایی که ما می‌شناسیم متفاوت بود.
    • بازدید: 884
      تاریخچه حلیم گندم

      تاریخچه حلیم گندم

      حلیم یا هَلیم از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو پخته می‌شود. حلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است.
  • 1

خوراکی,خوشمزه,خوزاکی لذیذ,لذیذترین خوراکی ها